دریافت اطلاعات ...

چهارشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۰

ديدار نوروزي اعضاي هيأت‌رئيسه‌ي دانشگاه شيراز با نماينده‌ي ولي فقيه در استان فارس

رئيس دانشگاه شيراز به همراه اعضاي هيأت رئيسه ي دانشگاه در سال جديد با نماينده ي ولي فقيه در استان فارس و امام جمعه ي شيراز ديدار كردند.

در اين نشست، دكتر نادگران، رئيس دانشگاه شيراز ضمن تبريك سال نو و اعياد شعبانيه، به بيان گزارش كوتاهي از اقدامات مؤثر دانشگاه در سال گذشته پرداخت.

وي در ابتدا به تلاش مجموعه ي دانشگاه شيراز براي بهبود و گسترش كارآفريني، نوآوري و اشتغال اشاره كرد و گفت: افتتاح پرديس فناوري و نوآوري دانشگاه شيراز در سال گذشته در همين راستا صورت گرفته و هم اكنون دانشگاه در حال برنامه ريزي براي راه اندازي پرديس علوم انساني است كه به زودي در سال جديد، به بهره برداري خواهد رسيد.

وي بااشاره به انتخابات پيش رو در خردادماه ۱۴۰۰، از برنامه ريزي هاي صورت گرفته در دانشگاه شيراز و مأموريت حوزه ي معاونت فرهنگي-دانشجويي دانشگاه به منظور ايجاد شور و نشاط انتخاباتي و در پي آن حضور حداكثري افراد در انتخابات خبر داد و افزود: اين برنامه ها در دو فاز: ۱. از امروز تا انتخابات و ۲. در هفته ي انتخابات اجرا خواهد شد.

در ادامه، نماينده ي ولي فقيه در استان فارس و امام جمعه ي شيراز نيز ضمن قدرداني از دانشگاهيان دانشگاه شيراز، پيرامون موضوع انتخابات، تأكيد كرد: ايجاد انگيزه ي الهي براي افراد، در چنين برنامه هايي كاري بسيار ضروري و البته دشوار است.

آيت الله لطف الله دژكام گفت: دانشگاه و حوزه بايد با همفكري براي تغيير نگرش افراد و ايجاد انگيزه ي الهي، جامعه را به سمت رضايت مندي از زندگي و خوش حالي هدايت كنند.

وي با اشاره به برگزاري كنگره ي جهاني «محمد(ص) پيامبر رحمت در آيينه ادب و هنر» به همت بسيج اساتيد، بر حضور و نقش آفريني استادان دانشگاه تأكيد كرد و گفت: اين كنگره نقطه ي شروع خوبي براي حضور و معرفي اساتيد در جامعه هست، به ويژه كه چنين برنامه هايي باعث شناخت اساتيد جوان مي شود.

وي از خداوند متعال، سربلندي و موفقيت همه دانشگاهيان را در سال جديد خواستار شد.

حجت الاسلام والمسلمين نيري، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شيراز، دكتر نادگران رئيس دانشگاه شيراز و دكتر تشخوريان، مدير حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه شيراز نيز در اين ديدار حضور داشتند.

تاریخ: ۱۹:۱۰ - ۱۸/۰۱/۱۴۰۰   بازدید: ۱۴