دریافت اطلاعات ...

یکشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۰

برگزيده‌شدن دانش‌آموخته دانشگاه شيراز به‌عنوان پژوهشگر برتر جوان TWAS

دكتر محسن شكوهي، دانش آموخته دكتري رشته شيمي آلي در دانشگاه شيراز موفق به دريافت عنوان پژوهشگر جوان توآس (TWAS) فرهنگستان علوم جهان در سال 2021 در رشته ي شيمي و عضويت 6ساله در اين نهاد بين المللي شد.
وي در تيرماه 1396از رساله دكتري خود تحت راهنمايي دكتر علي خلفي نژاد استاد شيمي دانشگاه شيراز از رساله دكتري خود دفاع كرد و پس از آن (در سال ۹۶تا ۹۷) به عنوان پژوهشگر دوره ي پسادكتري در گروه تحقيقاتي دكتر هاشم شرقي استاد شيمي دانشگاه شيراز و در سال 97 تا 98 نيز به عنوان پژوهشگر دوره ي پسادكتري در گروه تحقيقاتي دكتر علي خلفي نژاد مشغول به پژوهش بود.
گفتني ست هرسال يك هيئت مركزي گزينش در دفتر توآس ايران، كانديدهاي دريافت جايزه توآس جوان را از نظر توانايي هاي علمي و پژوهشي مورد ارزيابي قرار داده و درنهايت يك نفر در هر رشته به ستاد مركزي توآس بين الملل معرفي مي شود.
فرهنگستان علوم جهان (TWAS) ازسوي گروهي از دانشمندان برجستۀ كشورهاي جهان با پيشگامي پروفسور عبدالسلام، برندة پاكستاني جايزة نوبل، و با هدف ارتقاء ظرفيت علمي اين كشورها تشكيل شده است. اين سازمان مستقل بين المللي در سال 1983در تريست ايتاليا آغاز به كار كرد. اعضاي اين فرهنگستان كه تعداد آنان هم اكنون بيش از ۹۰۰نفر است، از بين دانشمندان برجستۀ جهان انتخاب مي شوند و هفتاد كشور را نمايندگي مي كنند. دبيرخانۀ توآس در مركز تحقيقات فيزيك نظري عبدالسلام (ICTP) در تريست ايتاليا قرار دارد و شورايي كه هر سه سال يكبار توسط اعضا انتخاب مي شود، نظارت بر برنامه هاي آن را به عهده دارد.
با به عضويت درآمدن تعداد قابل توجهي از پژوهشگران برجسته ايراني در توآس، شاخه ايراني اين فرهنگستان با عنوان تواس ايران (TWASIC) يازده نفر از پژوهشگران ايراني در سال 1382در مركز مطالعات و همكاري هاي علمي بين المللي تشكيل شد. اعضاي توآس ايران جلساتي را به منظور بررسي صلاحيت نامزدهاي دريافت جايزه توآس و معرفي پژوهشگران ايراني واجد شرايط براي عضويت در توآس بين المللي تشكيل مي دهند.
روابط عمومي دانشگاه شيراز، ضمن تبريك به اين پژوهشگر برگزيده و آرزوي موفقيت و درخشش روزافزون براي ايشان، اين موفقيت را به خانواده بزرگ دانشگاه شيراز تبريك عرض مي نمايد.
   تاریخ: ۱۶:۱۸ - ۱۲/۰۷/۱۴۰۰   بازدید: ۳۳