شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۸

تعامل دانشگاه شيراز با دانشگاه پواتيه فرانسه

نشست مدير مركز همكاري هاي علمي بين المللي دانشگاه شيراز با مدير بين الملل دانشگاه پواتيه Poitiers فرانسه برگزار شد.
اين نشست كه با حضور خانم پروفسور برنادت اُبِر مدير بين الملل، رييس بخش حقوق و استاد دانشگاه پوآتيه كشور فرانسه و دكتر خاقاني نژاد مدير مركز همكاري هاي علمي بين المللي دانشگاه شيراز، رئيس و اساتيد دانشكده هاي حقوق و علوم سياسي، و ادبيات و علوم انساني تشكيل شد .
در اين نشست درخصوص گسترش همكاري هاي دانشگاه شيراز و دانشگاه پواتيه بحث و تبادل نظر شد.
دكتر خاقاني نژاد ، مدير مركز همكاري هاي علمي بين المللي دانشگاه شيراز با معرفي دانشگاه شيراز ، پيشنهاد امضاي تفاهم نامه همكاري بين دو دانشگاه را مطرح كرد كه با استقبال حاضرين در جلسه مواجه شد و همه موارد همكاري بررسي شد.
خانم پروفسور اُبِر هم با تشكر از دانشگاه شيراز براي ايجاد فرصت همكاري بيشتر بين دو دانشگاه ، خاطر نشان كرد : ماه آينده ، با حضور رئيس دانشگاه پواتيه در دانشگاه شيراز تفاهم نامه همكاري بين روساي دو دانشگاه منعقد خواهد شد.
   تاریخ: ۱۱:۳۱ - ۰۲/۰۲/۱۳۹۸   بازدید: ۴۷۴