دریافت اطلاعات ...

دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۹

مهندس شهريار اسدي هنرمند مهربان سال 1398

هر ساله با ورود به ايام ميلاد پر بركت حضرت محمد (ص) پيامبر مهرباني و امام جعفر صادق (ع) نمايشگاه پوستر مهرباني درشهر تهران برگزار مي گردد. امسال نيز براي ششمين سال پياپي با حضور هنرمندان ، هنر دوستان و علاقه مندان به گسترش فرهنگ مهرباني ، نمايشگاه پوستر مهرباني در گالري انديشه افتتاح شد .
اين نمايشگاه با هدف ياد آوري صفت مهرباني حضرت محمد (ص) بر پا گرديد تا به خود و جهانيان اين الگوي مهرباني را بيشتر بشناساند و ياد آور شود كه تنها با پيروي از تعاليم انسان ساز ايشان و اهل بيت كريمشان قادر خواهيم بود تا به جهاني بدون ظلم و بدون جنگ و خون ريزي دست يابيم .
گفتني است در اختتاميه اين نمايشگاه از سوي دبير نمايشگاه در بخش جنبي نمايشگاه، از اثر استاد شهريار اسدي عضو هيات علمي بخش هنر دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز با عنوان ''مادران سرزمين من'' تقدير به عمل آمد و لوح هنرمند مهربان اهدا شد.
گفتني است در سال 1394 مهندس شهريار اسدي برگزيده بخش'' گرافيك ''جشنواره هنرهاي تجسمي محمد (صلّي الله عليه وآله و سلّم) پيامبرمهرباني شد.

تاریخ: ۱۶:۰۷ - ۱۱/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۷۹۸