دریافت اطلاعات ...

یکشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۰

سوم خرداد، ‌سالروز آزادسازي خرمشهر گرامي باد

تاريخ پرفراز و نشيب انقلاب اسلامي ايران، مملو از رويدادهايي است كه هريك به عنوان تابلوي افتخاري ثبت شده است. در اين ميان، سوم خردادماه، سالروز آزادسازي خرمشهر كه به عنوان ''روز ملي مقاومت، ايثار و پيروزي'' نامگذاري شده است؛ يادآور حماسه آفريني ها و رشادت هاي دلاورمرداني ست كه بي منت و بي ادعا، با شجاعت، شهامت، ازخودگذشتگي و از كيان ايران اسلامي و تماميت ارضي اين سرزمين دفاع كردند و اجازه ندادند حتي يك وجب از خاك ايران اسلامي به دست دشمن بيفتد.
اين رخداد بزرگ، بسيار فراتر از يك حادثه ي تاريخي، منشأ تحولات شگرف در روند جنگ تحميلي و معادلات ميداني آن شد و خرمشهر را وراي يك شهر و نقطه ي جغرافيايي، تاريخ مجسم مقاومت ملت و پژواك پايداري و جاودانگي انقلاب اسلامي قرار داد كه بازگويي نام و نشان آن روح جهاد و سلحشوري را در جامعه ايراني زنده مي كند.
سالروز اين پيروزي بزرگ، فرصت ارزشمندي است، براي بازبيني و بازشناسي تاريخ بلند پايداري ملت ايران تا با شناخت مسائل و مشكلات پيش روي جامعه و به كارگيري روش هاي مناسب علمي، در توسعه ي همه جانبه و پايدار كشور همت گماريم و زمينه هاي احياي تمدن عظيم ايراني اسلامي و تحقق آرمان هاي انقلاب اسلامي را با ايجاد فرهنگ مقاومت و اقتصاد دانش بنيان فراهم آوريم كه البته در اين حوزه، وظيفه ي جامعه ي علمي و دانشگاهي كشور چندين برابر است.
روابط عمومي دانشگاه شيراز ضمن گراميداشت مناسبت سترگ، خاطره انگيز و غرورآفرين سوم خرداد، ياد و خاطره ي شهيدان والامقام و حماسه ساز فتح خرمشهر را گرامي مي دارد و سربلندي و توفيق روزافزون همه ي ملت ايران را در پاسداري از آموزه هاي اين حماسه ي بزرگ و حفظ آرمان هاي حضرت امام خميني (ره) و شهداي عزيز از درگاه پروردگار متعال آرزومند است.

روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۰۸:۱۹ - ۰۳/۰۳/۱۴۰۰   بازدید: ۱۳۹