دریافت اطلاعات ...

یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰

۲۲ بهمن‌ماه، سالروز پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي مبارك‌ باد

به نام خدا
«والفجر و اليال عشر...» وعده ي ازلي خداوند و سوگند قطعي اوست كه نويدبخش پگاه روشن پيروزي در افق جهاد امت هاست.
پيروزي انقلاب اسلامي، فجري بود كه خداوند متعال وعده ي آن را به شوريدگان عاشق و سرمست از كلام خميني كبير (ره) داده بود؛ همان ها كه در عصر اسارت انسان و در روزگار قحطي انسانيت، خود را به خط خون و آتش زدند و با شعار «الله اكبر» پرده هاي ظلمت شرق و غرب را درهم نورديدند و «استقلال» و «آزادي» را براي ايران و ايرانيان به ارمغان آوردند.
اينك در سالروز چهل ودومين بهار انقلاب اسلامي، به خوبي شاهد عزت و اقتدار ايران اسلامي هستيم كه همچنان با صلابت و استواري، به حركت پرافتخار خود ادامه مي دهد و در مسير تحقق آرمان هاي انقلاب اسلامي گام برمي دارد.
بدون شك دانشگاهيان، بيش از ديگر اقشار، وظيفه ي حفظ و تداوم اهداف و آرمان هاي انقلاب اسلامي را بر دوش داشته و دارند و به واقع امروز با شعار «انقلاب اسلامي، جوان ايراني، اميد و خودباروري و پيشرفت علمي» در خط مقدم توسعه و پيشرفت كشور عزيمان ايستاده و عزت آفرينند.
روابط عمومي دانشگاه شيراز، ضمن گراميداشت ياد وخاطره ي رهبر كبير انقلاب اسلامي، حضرت امام خميني (ره) و شهداي والامقام، ۲۲ بهمن ماه سالروز پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي را به ملت هميشه قهرمان ايران، به ويژه به مقام معظم رهبري (دامت بركاته) و خانواده ي بزرگ آموزش عالي، به خصوص دانشگاهيان دانشگاه شيراز تبريك و تهنيت عرض مي نمايد. بهروزي، سربلندي و توفيق روزافزون همگان را از درگاه خداوند متعال خواستار است.

روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۱۳:۱۵ - ۲۱/۱۱/۱۳۹۹   بازدید: ۱۰۵