دریافت اطلاعات ...

پنج شنبه ۳ تیر ۱۴۰۰

كاشت نهال به ياد شادروان دكتر بهبوديان در هفته‌ي بزرگداشت معلم

به پاس خدمات ارزنده زنده ياد دكتر جواد بهبوديان و در هفته ي بزرگداشت معلم، مقارن با يكمين سالگرد درگذشت اين استاد فرزانه ي رشته آمار دانشگاه شيراز، پويش بانوان استاد دانشگاه شيراز، پشتيبان توانمندسازي دانشجويان، با همكاري دانشكده علوم، نهال سروي را در محوطه ي پرديس اين دانشكده برزمين نشاندند.
اين نهال نماد صدها دانشجوي جواني است كه با عشق و مهر پرورانده شدند و اكنون خدمتگزار جامعه ي علمي كشور هستند.
گفتني ست پويش بانوان استاد دانشگاه شيراز، پشتيبان توانمندسازي دانشجويان، همزمان با شيوع بيماري كرونا در كشور، باهمراهي تني چند از بانوان فرهيخته و خيّر و حمايت هاي خيّرين علم دوست شكل گرفت و به رفع نياز دانشجويان كم برخوردار پرداخت. از فعاليت هاي اين پويش مي توان به تخصيص تعداد زيادي بورس تحصيلي يك ساله و شش ماهه، اهداي لپ تاپ و تبلت، بسته ي اينترنتي به دانشجويان دانشگاه شيراز و ديگر دانشگاه هاي كشور اشاره كرد.
   تاریخ: ۱۲:۵۸ - ۱۵/۰۲/۱۴۰۰   بازدید: ۵۰