دریافت اطلاعات ...

پنج شنبه ۳ تیر ۱۴۰۰

تقدير فرمانده انتظامي استان فارس از اساتيد دانشگاه شيراز به‌مناسبت روز معلم

سردار رهام بخش حبيبي، فرمانده نيروي انتظامي استان فارس به همراه جمعي از معاونين، به مناسبت گراميداشت هفته ي معلم در دانشگاه شيراز حضور يافتند.
فرمانده انتظامي استان فارس در اين ديدار ضمن عرض تسليت به مناسبت فرارسيدن ايام شهادت امام علي(ع) و گراميداشت سالروز شهادت شهيد مرتضي مطهري، روز معلم و استاد را به اعضاي هيأت رئيسه و اساتيد دانشگاه شيراز تبريك گفت و اظهارداشت: ما خود را مديون اساتيدي چون شما مي دانيم.
سردار حبيبي بااشاره به شيوع بيماري كرونا و تغيير روند آموزشي دانشگاه ها، ضمن قدرداني از دانشگاهيان دانشگاه شيراز براي فعاليت هاي اين دوران گفت: از نقاط قوت كار دانشگاه و اساتيد دانشگاه تغيير شيوه ي آموزشي در دوران شيوع بيماري كرونا بود كه خوشبختانه به سرعت شرايط خود را با اين بحران پيش رو وفق داده و چراغ تعليم و تعلم را روشن نگاه داشتند.
رئيس دانشگاه شيراز نيز ضمن خيرمقدم به فرماندهي نيروي انتظامي استان فارس و هيأت همراه، از توجه ويژه ي سردار حبيبي به دانشگاه شيراز و حضور ايشان در مناسبت هاي مختلف در دانشگاه سپاسگزاري ويژه كرد.
وي اظهار داشت: امنيت و آرامش حاكم بر جامعه مرهون تلاش ها و زحمات شبانه روزي شما عزيزان در نيروي انتظامي است.
دكتر نادگران همچنين در اين نشست، گزارشي از اقدامات دانشگاه شيراز در در زمينه ي مقابله با بيماري كرونا و برخي از موفقيت هاي دانشگاه در سال گذشته به فرماندهي نيروي انتظامي استان فارس ارائه داد.
فرمانده انتظامي استان فارس نيز در پايان، ضمن تقدير و تشكر از زحمات و تلاش هاي اساتيد دانشگاه شيراز، با اهداي لوح تقديري از اعضاي هيأت رئيسه ي دانشگاه قدرداني كرد.
   تاریخ: ۱۲:۵۸ - ۱۵/۰۲/۱۴۰۰   بازدید: ۵۰