دریافت اطلاعات ...

خداوندا نگه دار از زوالش

به شيراز آي و فيض روح قدسي

بجوي از مردم صاحب كمالش

۱۵ ارديبهشت ماه روز نكوداشت شهر فرهنگ و ادب و هنر، شيراز مينوتراز است؛ شهري كه بوي بهارنارنج هايش، گنبد فيروزه اي شاهچراغش، كاشي هاي هفت رنگ مسجد نصيرالملكش، سرونازهاي باغ ارمش و زيبايي هايي بي بديل جمع شده در حافظيه و سعديه و دروازه قرآنش همه و همه تداعي گر فردوس برين است و در نيمه ي بهار به اوج زيبايي و جذابيت خود مي رسد.

خاك اين شهر بهشتي، هماره خواستگاه ادبا، شعرا، علما و حكيمان بزرگ و به گفته ي سعدي «پاكان خاكي نهاد» بوده است:

در اقصاي عالم بگشتم بسي به سر بردم ايام با هر كسي

تمتع به هر گوشه اي يافتم ز هر خرمني خوشه اي يافتم

چو پاكان شيراز خاكي نهاد نديدم كه رحمت بر اين خاك باد

رهبر معظم انقلاب در سفر خود به شيراز، اين شهر را «دارالعلم» تعبير كردند و دانشگاه در شيراز را «دارالعلمي در دارالعلم» خواندند كه مايه ي مباهات است.

روابط عمومي دانشگاه شيراز، ضمن گراميداشت «روز شيراز»، از درگاه خداوند متعال شكوه و عظمت روزافزون اين شهر جنت تراز و بهروزي و موفقيت مردمان فرهنگ مدار، ادب دوست و صاحب كمال اين شهر را از درگاه خداوند متعال آرزومند است.

«به نيكمردان يارب كه دست فعل بَدان ببند بر همه عالم خصوص بر شيراز»

روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۱۴:۵۰ - ۱۵/۰۲/۱۴۰۰   بازدید: ۵۳