دریافت اطلاعات ...

پنج شنبه ۳ تیر ۱۴۰۰

گفت‌وگو با دكتر ملازاده رئيس امور شاهد و ايثارگر

دكتر جواد ملازاده، مديركل امور دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه شيراز طي گفت وگويي با روابط عمومي دانشگاه، به ارائه ي گزارشي از فعاليت هاي صورت گرفته در زمان شيوع بيماري كرونا براي دانشجويان و كاركنان شاهد و ايثارگر پرداخت.
به گفته ي وي از آغاز شيوع بيماري كرونا در سال ۹۸، طي تماس هاي مكرر تلفني كه از سوي دفتر امور دانشجويان شاهد و ايثارگر با دانشجويان به منظور پرس وجو و بررسي شرايط اين افراد گرفته شد، حسب درخواست ها و پيشنهادات دانشجويان، فعاليت هاي مختلفي در حوزه ي آموزشي و فرهنگي براي اين دانشجويان صورت گرفته است.
دكتر ملازاده از تحت پوشش قراردادن دانشجويان شاهد و ايثارگر مقطع كارشناسي در طرح استاد مشاور، ارسال جديدترين اطلاعات آموزشي دانشجويان شاهد و ايثارگر براي طرح اساتيد مشاور و همچنين بنياد شهيد، پي گيري تمديد مهماني در نيمسال اول۹۹ براي برخي از دانشجويان از طريق كميسيون موارد خاص، پرداخت كمك هاي نقدي به دانشجويان نيازمند براي تأمين هزينه ي اينترنت و كلاس هاي مجازي، واريز هديه ي نقدي براي ۵۰نفر از دانشجويان شاهد و ايثارگر با ارتقاء معدل و ممتاز از طرف بنياد شهيد و امور ايثارگران استان، ارسال ليست اسامي دانشجويان با شرايط مختلف براي اساتيد مشاور و مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه و... به عنوان بخشي از فعاليت هاي صورت گرفته براي دانشجويان شاهد و ايثارگر در سال گذشته خبر داد.
وي همچنين اشاره اي به عملكرد صندوق قرض الحسنه شاهد براي رفع مشكلات كاركنان ايثارگران دانشگاه شيراز كرد و توضيح داد: مديريت اداره ي ايثارگران دانشگاه در سال۸۸، به منظور كمك به رفع مشكلات كاركنان ايثارگر دانشگاه، اقدام به تشكيل و راه اندازي صندوق قرض الحسنه ويژه ي كاركنان و اعضاي هيأت علمي ايثارگر كرد كه در حال حاضر اعضاي صندوق ۵۸۷نفر هستند.
وي يادآور شد: اين صندوق تاكنون به حدود ۴۱۰نفر از اعضاي خود وام داده است كه هم اكنون پرداخت اكثر وام ها به متقاضيان از طريق سيستم سوفا انجام مي شود و بدين ترتيب نيازي به حضور فيزيكي و مراجعه ي حضوري افراد نيست.
مديركل امور دانشجويان شاهد و ايثارگر در پايان، از مراسم تجليل از ايثارگران در هفته ي دفاع مقدس با همكاري ديگر واحدهاي دانشگاه و ديدار با ۲۳خانواده ي شهدا ازسوي ستاد يادواره ي شهداي دانشگاه به عنوان بخشي ديگر از فعاليت هاي اين واحد در سال گذشته خبر داد.

تاریخ: ۲۳:۳۴ - ۲۲/۰۲/۱۴۰۰   بازدید: ۴۹