دریافت اطلاعات ...

پنج شنبه ۳ تیر ۱۴۰۰

پيام تسليت روابط عمومي دانشگاه به‌مناسبت سالروز رحلت امام خميني (ره) و قيام خونين ۱۵ خرداد

از غم دوست در اين ميكده فرياد كشم دادرس نيست كه در هجر رخش داد كشم

در آستانه سالروز رحلت رهبري فرزانه و مقتدايي، بار ديگر ايران اسلامي غرق در عزا و ماتم مي شود.

روح الله خميني (ره) بزرگ مردي از تبار نور بود كه به راستي روح خدا بود و انقلابي را رقم زد كه همچون انفجار نور در برابر سايه ظلمت رژيم ستمشاهي، نور اميد را در دل ستمديدگان خسته از ظلم و استعمار روشن كرد و آزادي و آزادگي را معنايي تازه بخشيد. امام خميني (ره)، شخصيت هميشه ماندگاريست كه نماد يك رهبر مردمي بود؛ از ميان مردم برخاست، با مردم زيست و درنهايت يك نظام مردم سالار ديني را به يادگار نهاد.

از ديگرسو نيز، فرارسيدن نيمه ي خردادماه، يادآور قيام ياران باوفاي ايشان، ملت مؤمن و انقلابي است كه در ١٥خرداد ١٣٤٢، به مرجع تقليد خود لبيك گفته و مبارزات خود را آغاز كردند و بدين ترتيب نقطه ي عطفي را در آغاز انقلاب اسلامي و خيزش اسلام خواهانه رقم زده و الگويي كامل از مبارزه به تمامي آزادي خواهان جهان ارائه كردند.

سال ها مي گذرد، حادثه ها مي آيد انتظار فرج از نيمه خرداد كشم

اينك پس از گذشت سال ها از رحلت جانسوز آن امام راحل عظيم الشان (ره)، با احساس تكليفي خطيرتر از گذشته با آرمان هاي متعالي ايشان و شهداي عظيم الشان انقلاب اسلامي، تجديد پيمان كنيم.

روابط عمومي دانشگاه شيراز، سالگرد بزرگداشت رحلت جانگداز حضرت امام خميني (ره) بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران و شهادت ياران ايشان در فاجعه قيام خونين ۱۵ خرداد را به هموطنان عزيز، به ويژه جامعه دانشگاهي، تسليت و تعزيت عرض كرده، اعتلاي اين نظام مقدس و سرافرازي و سربلندي روزافزون ايران عزيز اسلامي را از درگاه خداوند منان آرزو دارد.

روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۱۰:۲۰ - ۱۲/۰۳/۱۴۰۰   بازدید: ۳۱