دریافت اطلاعات ...

پنج شنبه ۳ تیر ۱۴۰۰

مراسم گراميداشت سالروز رحلت امام خميني (ره) و شهادت امام صادق (ع)

مراسم گراميداشت سالگرد رحلت حضرت امام خميني(ره)، قيام خونين ۱۵خرداد و سالروز شهادت امام جعفرصادق(ع)، به همت معاونت فرهنگي- اجتماعي و ستاد يادواره شهداي دانشگاه شيراز برگزار شد.
اين مراسم كه همزمان به صورت حضوري و برخط در جوار حرم شهداي گمنام دانشگاه شيراز در تاريخ سه شنبه 18 خرداد برگزار گرديد، با تلاوت آياتي چند از كلام الله مجيد آغاز شد و در ادامه با قرائت زيارت عاشورا ادامه يافت.
حجت الاسلام والمسلمين نيري، مسؤول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شيراز نيز به عنوان سخنران اين مراسم ابتدا به شرح اهداف قيام امام خميني(ره) اشاره و سپس به مسأله انتخابات پيش رو و اهميت مشاركت عمومي پرداخت.
در پخش پاياني برنامه نيز مسئولين و حضار شركت كننده در مراسم پس از عطرافشاني قبور مطهر شهداي گمنام با اهداي شاخه گل به مقام والاي شهيدان اداي احترام كردند.

تاریخ: ۰۹:۱۰ - ۱۸/۰۳/۱۴۰۰   بازدید: ۲۶