دریافت اطلاعات ...

پنج شنبه ۳ تیر ۱۴۰۰

كسب عنوان «مركز مشاوره ممتاز كشور» توسط مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز براي دوازدهمين سال پياپي

در مراسم سي ودومين گردهمايي رؤساي مراكز مشاوره دانشجويي دانشگاه هاي سراسر كشور، مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز براي دوازدهمين سال پياپي ازبين بيش از ۱۳۰مركز مشاوره به عنوان ''مركز مشاوره ممتاز كشور در سال ۱۳۹۹'' معرفي شد.
در اين مراسم ضمن قدرداني از تلاش هاي رئيس و همكاران مركز مشاوره در ارائه خدمات روان شناختي به دانشگاهيان و برنامه ريزي براي ارتقاء سلامت روان آنان، از سوي دكتر صديقي، معاون وزير علوم، تحقيقات و فنآوري و رييس سازمان امور دانشجويان، دكتر علم، معاون امور دانشجويان داخل سازمان و دكتر صفاري نيا، مديركل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجويان، لوح تقدير و نشان حامي به دكتر چنگيز رحيمي، رئيس مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز اعطا شد.
دكتر چنگيز رحيمي ضمن اعلام اين خبر اظهار داشت: هرساله مراكز مشاوره كل كشور براساس شاخص هاي مختلف عملكرد ارزيابي مي شوند؛ مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز با توجه به انجام فعاليت هاي متنوع و گسترده مانند خدمات مشاوره و روان درماني، برگزاري جلسات آموزشي متعدد با موضوعات روان شناختي، اجراي طرح هاي مختلف مداخلاتي بهداشت روان و همكاري هاي برون سازماني متعدد موفق به كسب اين مقام ارزشمند گرديده است.

روابط عمومي دانشگاه شيراز؛ ضمن عرض تبريك و خداقوت به مدير و اعضاي محترم مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز، اين موفقيت ارزشمند را به خانواده بزرگ دانشگاه شيراز تبريك عرض مي نمايد.

تاریخ: ۱۵:۰۲ - ۱۹/۰۳/۱۴۰۰   بازدید: ۱۷