دریافت اطلاعات ...

شنبه ۳ مهر ۱۴۰۰

افتتاح ورودي سوم دانشگاه شيراز و ساختمان پژوهشكده‌ي انرژي در هفته‌ي دولت

به مناسبت هفته ي دولت، از طرح هاي عمراني دانشگاه شيراز با حضور مقامات ارشد استان بهره برداري شد.

طي مراسمي با حضور استاندار فارس، آيين افتتاح ورودي سوم دانشگاه شيراز كه موجب اتصال پرديس دانشگاه شيراز به بزرگراه سپهبد شهيد سليماني شده است، برگزار شد.

دكتر محمدحسين ستايش، معاون اداري مالي دانشگاه شيراز، در اين مراسم با بيان اينكه: اين پروژه از نظر دسترسي به دانشگاه شيراز، بسيار حائز اهميت است، افزود: با احداث اين پروژه رفت وآمد اساتيد، دانشجويان، كاركنان و ارباب رجوع، تسهيل شده و بخش قابل توجهي از ترافيك ورودي دانشگاه از سمت ميدان ارم، مرتفع خواهد شد.

مهندس علي اصغر اكرمي، مدير امور فني و نظارت بر طرح هاي عمراني دانشگاه شيراز نيز، در خصوص جزئيات اين طرح گفت: اين پروژه در سال 1397 كليد خورد و بخشي از آن كه خيابان هاي داخلي دانشگاه بود، به همت دانشگاه اجرا شد و قسمت اتصال به بزرگراه سپهبد شهيد سليماني، توسط شهرداري شيراز و به پيمانكاري قرارگاه خاتم صورت گرفته است.

وي افزود: بخشي از كاري كه داخل دانشگاه انجام شده، با اعتبار بالغ بر دو ونيم ميليارد تومان بوده است و باقي هزينه ها مانند آسفالت هاي داخلي و بيروني دانشگاه را شهرداري شيراز متقبل شده است كه بدين ترتيب مجموع اعتبارات اين پروژه معادل هفت ونيم ميليارد تومان شده است.

در بخش دوم اين برنامه، از ساختمان پژوهشكده ي انرژي دانشگاه شيراز نيز بهره برداري شد.

به گفته ي مهندس اكرمي مدير امور فني و نظارت بر طرح هاي عمراني دانشگاه شيراز، پروژه ي ساختمان پژوهشكده انرژي، از سال 1391 آغاز شده و اكنون در هفته ي دولت، آماده ي افتتاح است.

وي افزود: براي اين پروژه كه 1100متر زيربنا دارد، ۵ ميليارد و 275ميليون تومان تأمين اعتبار شده است.

تاریخ: ۱۲:۱۴ - ۰۷/۰۶/۱۴۰۰   بازدید: ۳۸