دریافت اطلاعات ...

شنبه ۳ مهر ۱۴۰۰

افتتاح چندطرح عمراني دانشگاه شيراز با حضور استاندار فارس

در ششمين روز از هفته ي دولت، چند طرح عمراني در دانشگاه شيراز با حضور استاندار فارس، امام جمعه ي شيراز و اعضاي هيأت رئيسه ي دانشگاه به بهره برداري رسيد.

طرح يادمان شهداي گمنام دانشگاه شيراز ازجمله طرح هايي بود كه با حضور مقامات استان افتتاح شد.

دكتر محمدحسين ستايش، معاون اداري مالي دانشگاه شيراز، درخصوص اين طرح اظهار داشت: چندين نهاد ازجمله بنياد حفظ آثار دفاع مقدس، بنياد شهيد، فرمانداري شيراز، سپاه پاسداران و دانشگاه شيراز، صورت جلسه اي را ترتيب داده بودند كه بارگاه مقبره اشهداي گمنام در دانشگاه شيراز را سازماندهي كنند؛ اما متأسفانه به دليل مضيقه مالي، هيچ يك از نهادهاي نام برده، موفق به كمك براي احداث اين پروژه نشدند و دانشگاه شيراز تاكنون به تنهايي هزينه هاي ساخت پروژه ي يادمان شهداي گمنام را پرداخت كرده است و اين درحالي ست كه هيچ گونه رديف بودجه اي براي اين طرح، ديده نشده بود.

مهندس علي اصغر اكرمي، مدير امور فني و نظارت بر طرح هاي عمراني دانشگاه شيراز نيز درخصوص جزئيات اين طرح گفت: پروژه ي يادمان شهداي دانشگاه، در سال 1391 طراحي شد. اين طرح شامل المان يادمان شهدا است كه ميزبان پيكر ۵تن از شهداي گرانقدر دفاع مقدس است و همچنين ساختماني 120متر مربعي براي امور خدماتي و حدود ۲هزار متر مربع نيز فضاسازي كه در اين طرح در نظر گرفته شده است.

مدير امور فني و نظارت بر طرح هاي عمراني دانشگاه شيراز ادامه داد: اعتبار تخصيص داده شده براي اين پروژه، معادل ۱ ميليارد و 800 ميليون تومان است كه در هفته ي دولت افتتاح شد.

از ديگر پروژه هاي افتتاح شده در اين برنامه، طرح جداسازي آب آشاميدني از آب فضاي سبز در دانشگاه شيراز بود.

به گفته ي دكتر ستايش، تا پيش از اين آب شرب دانشگاه و آب آبياري فضاي سبز دانشگاه مشترك بود كه علاه بر هدررفت آب، بار مالي بسياري براي دانشگاه داشت و در حقيقت يك زيان ملي بود.

معاون اداري مالي دانشگاه شيراز توضيح داد: با همت شكل گرفته در اين چند سال اخير و همكاري سازمان آبفا، اجازه ي حفر چاه گرفته شد و پس از گفت وگو و همكاري هاي انجام شده با آبفاي شهرستان شيراز، ما موفق شديم كه اين آب شرب را از آب فضاي سبز تفكيك كنيم.

مهندس علي اصغر اكرمي، ادامه داد: به منظور حفر چاه، پمپ هاي آب، مخازني با ظرفيت 50، 40 و20 متر مكعب و همچنين ۲كيلومتر خط لوله كشي در فضاي سبز دانشگاه در نظر گرفته شد.

وي افزود: اين پروژه كه از سال 1397 آغاز شده، مجموعا ۱ميليارد و 700 ميليون تومان اعتبار كسب كرده و اكنون قابل بهره برداري است كه كمك شاياني براي تامين آب شرب شهر شيراز خواهد داشت.

پروژه ي سوم بهره برداري شده بلوك يك خوابگاه مفتح بود. اين طرح نيز كه با هدف ايجاد شرايط رفاهي براي دانشجويان دنبال شد، به گفته ي معاون اداري مالي دانشگاه شيراز، با اعتباري بالغ بر ۸ميليارد و 500 ميليون تومان، در وسعت ۳ هزار و 200 متر مربع انجام شده است و از سال 1399 تاكنون انجام شده است.

تاریخ: ۱۲:۱۴ - ۰۷/۰۶/۱۴۰۰   بازدید: ۳۹