دریافت اطلاعات ...

شنبه ۳ مهر ۱۴۰۰

گزارش اقدامات دانشگاه شيراز در زمينه‌ي مقابله با بيماري كرونا

دانشگاه شيراز از نخستين روزهاي شيوع ويروس كوويد ۱۹ در كشور، به عنوان عضوي از نهاد آموزش عالي كشور، بنابر مسئوليت اجتماعي و احساس تكليفي كه دارد، با استفاده از تخصص خانواده ي دانشگاهي و ظرفيت ها و توانمندي هاي خود، برخورد عالمانه با اين بيماري همه گير را سرلوحه ي فعاليت خود قرار داده است و با ايجاد شبكه هاي فكري، سعي در يافتن راه حل هايي شايسته و كاربردي، براي عبوري كم خطر و كم هزينه تر از اين بحران نموده است.

پيش از اين، در سال گذشته، گزارش اوليه اي از فعاليت هاي دانشگاه شيراز درخصوص مقابله با شيوع بيماري همه گير كرونا براي مطالعه ي عموم افراد در سايت دانشگاه ارائه شد. اينك، گزارش مختصر ديگري از اقدامات دانشگاه مربوط به اسفندماه ۱۳۹۸-۱۳۹۹ كه در شش فصل، به بيان اقدامات حوزه ي رياست دانشگاه، معاونت آموزشي، معاونت پژوهشي، معاونت فرهنگي-دانشجويي، معاونت اداري-مالي و مديريت روابط عمومي پرداخته است، به منظور آگاهي افراد، به پيوست تقديم مي شود.

بديهي ست، فعاليت ها و ظرفيت هاي دانشگاهي دانشگاه شيراز در همه ي ابعاد، بسيار فراتر و گسترده تر از اين گزارش است؛ ليكن با توجه به فوريت اعلام شده در ارائه ي اين گزارش، بيان همه جانبه ي اين موضوع محقق نشده است.

اميد كه به لطف و ياري خداوند متعال، تلاش آگاهانه ي نخبگان و بردباري و همراهي افراد جامعه، اين روزهاي تلخ، هرچه زودتر سپري خواهد شد و شاهد روزهاي خوش و توأم با بهروزي و موفقيت براي همه ي جهانيان، به ويژه هموطنان عزيزمان باشيم.

تاریخ: ۰۹:۵۳ - ۱۶/۰۶/۱۴۰۰   بازدید: ۴۱