دریافت اطلاعات ...

یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰

تبريك به مناسبت فرارسيدن ماه مبارك رجب و ميلاد امام باقر(ع)

از روشني طلعت رخشنده «باقر»
شد نور علوم نبوي بر همه ظاهر
در اوّل ماه رجب از مشرق اعجاز
گرديد عيان ماه تمام از رخ باقر
حلول ماه معنوي و سرشار از خيرات و بركات رجب المرجب كه مصادف است با خجسته ميلاد پنجمين اختر تابناك امامت و ولايت، حضرت امام باقر (ع)، بر همگان خجسته باد.
رجب، دريچه اي است كه جان مسلمانان را از عطر خوش بندگي و عبوديت لبريز مي كند و دل آن ها را براي ورود به ضيافت الله اعظم، رمضان المعظم مي گشايد. به فرموده ي پيامبر اكرم (ص): «ماه رجب براي امت من ''ماه استغفار'' است. ماه رجب ماه بزرگ خدا است و ماهي در حرمت و فضيلت به آن نمي رسد».
روابط عمومي دانشگاه شيراز، فرارسيدن ماه خدا، رجب المرجب و ميلاد باسعادت امام محمد باقر (ع)؛ مخزن الأسرار توحيد و شكافنده ي دانش نبوي و وارث علم علوي را بر همگان تبريك و تهنيت عرض نموده؛ در آغازين روز اين ماه گرانقدر، از درگاه حضرت احديت، توفيق درك كامل فيوضات اين ماه و دستيابي و بهره مندي روزافزون از درياي بي كران دانش را به يمن ميلاد حضرت باقرالعلوم (ع) آرزومند است.

روابط عمومي دانشگاه شيراز
   تاریخ: ۱۲:۲۳ - ۲۵/۱۱/۱۳۹۹   بازدید: ۷۶