دریافت اطلاعات ...

یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰

ديدار رايزن علمي فرهنگي عراق با رئيس دانشگاه شيراز

رايزن علمي فرهنگي كشور عراق در ايران، به منظور گسترش همكاري هاي علمي بين المللي با دانشگاه شيراز، با مسئولان اين دانشگاه ديدار و گفت وگو كرد.
اين جلسه با حضور دكتر حميد نادگران رئيس دانشگاه شيراز، دكتر عليرضا افشاري فر معاون آموزشي دانشگاه و دكتر محمدصابر خاقاني نژاد مدير مركز همكاري هاي علمي بين المللي دانشگاه برگزار شد.
دكتر نادگران در جريان اين جلسه، به معرفي تاريخچه ي تأسيس دانشگاه شيراز و گزارشي از كارنامه ي آن پرداخت و گفت: دانشگاه شيراز در جايگاه سومين دانشگاه برتر كشور و يكي از مهم ترين سرمايه ها ي ملي و معنوي در جنوب كشور است كه با داشتن استادان مبرز و امكانات مطلوب ازجمله آزمايشگاه هاي بزرگ و غني، از لحاظ كيفيت در سح ملي و بين المللي بسيار خوش نام و شناخته شده است.
وي با بيان اينكه دوستي و مودت بين دو كشور ايران و عراق سابقه ي ديرينه اي دارد، افزود: ديپلماسي علمي و ورزشي مي تواند بر دامنه ي اين دوستي ها و همكاري ها بيفزايد.
رئيس دانشگاه شيراز در ادامه به گزارشي از همكاري هاي اين دانشگاه با كشور عراق پرداخت و توضيح داد: درحال حاضر حدود ۱۳۵ دانشجوي عراقي در ۱۰ دانشكده و ۲۷ رشته در دانشگاه شيراز مشغول به تحصيل هستند و ۳ تفاهم نامه ي همكاري با دانشگاه هاي بغداد، ذيغار و فناوري اطلاعات و ارتباطات بغداد منعقد شده است.
دكتر نادگران تأكيد كرد: دانشگاه شيراز در راستاي اهداف ملي خود و به منظور گسترش همكاري هاي علمي بين المللي، آمادگي خود را براي همكاري هاي بيشتر با كشور جمهوري عراق اعلام مي دارد و اميد است با رايزني شما اين مهم براي دانشگاه هاي عراق نيز ميسر گردد.
وي همچنين از آمادگي دانشگاه شيراز براي برگزاري دوره هاي مختلف آموزشي براي اقشار مختلف مردم جمهوري عراق مانند مربيان آموزش و پرورش يا كارشناسان مختلف اين كشور خبر داد و گفت: همكاري دانشگاه شيراز با جمهوري عراق مي تواند صرفا منحصر به جذب دانشجو نباشد؛ به طور مثال استادان ما در اين دانشگاه از برگزاري كارگاه هاي مختلف آموزشي كوتاه مدت يا بلندمدت براي گروه هاي مختلف مردم عراق، به ويژه به شكل وبينارهاي مجازي باتوجه به شيوع بيماري كرونا استقبال مي كنند.
در ادامه ي اين جلسه، دكتر امجد حميد عبدالرزاق المظفر، رايزن فرهنگي كشور عراق در ايران، ضمن سپاسگزاري از برپايي اين جلسه گفت: رايزن فرهنگي، نماينده ي حدود ۱۰هزار دانشجوي عراقي در كشور ايران است كه در ۴۸ دانشگاه كشور ايران، ازجمله دانشگاه شيراز درس مي خوانند.
وي درخصوص اهداف تشكيل اين جلسه، اظهار داشت: باتوجه به اينكه بسياري از دانشجويان نخبه ي عراقي، دانشگاه شيراز را به عنوان يكي از دانشگاه هاي مهم ايران مي شناسند و براي گذراندن دوره هاي تحصيلي خود برمي گزينند، اين جلسه با تكيه بر علاقه مندي متقاضيان عراقي براي تحصيل در اين دانشگاه و گفت وگو درزمينه ي مسائل مختلف اين دانشجويان ترتيب يافته است و انتظار مي رود با پيش بيني راهكارهايي از سوي طرفين بتوان شرايط موجود را تسهيل داد و شاهد افزايش تعداد دانشجويان و همكاري هاي بيشتر بود.
رايزن فرهنگي كشور عراق در ادامه به بيان برخي از مسائل مختلف آموزشي، پژوهشي، اداري و مالي دانشجويان عراقي اشاره كرد و خواستار آن شد تا به منظور آشنايي و تعامل هرچه بيشتر و بهتر دانشگاه شيراز و كشور عراق، وبيناري با حضور مسئولان آموزشي و رؤساي دانشگاه هاي عراق و مسئولان دانشگاه شيراز برگزار شود.
دكتر امجد همچنين از مسئولان دانشگاه شيراز خواست تا ميان مركز همكاري هاي علمي بين المللي دانشگاه شيراز و رايزن فرهنگي عراق در ايران، براي اطلاع رساني هرچه بيشتر و بهتر به دانشجويان عراقي درخصوص آيين نامه ها و بهره مندي از امكانات دانشگاه شيراز ارتباط مستقيمي از طريق مسئولان دو طرف وجود داشته باشد.
همچنين در اين مراسم، دكتر خاقاني نژاد مدير مركز همكاري هاي علمي بين المللي دانشگاه شيراز، به ارائه ي گزارشي از ارائه ي خدمات و تسهيلات ارائه شده به دانشجويان عراقي مانند برگزاري ۳۴۰ساعت دوره ي زبان آموزي با زمان بندي دلخواه براي دانشجويان، تمديد مهلت پرداخت شهريه، معرفي استاد مشاوري با تسلط به زبان عربي و آشنا به فرهنگ مردم عراق، امكانات رفاهي مختلف براي دانشجويان و... اشاره كرد و گفت: پيشنهاد برگزاري نشستي مجازي با رؤساي دانشگاه هاي عراق و دانشجويان مشغول به تحصيل اين كشور در دانشگاه شيراز، در كنار ايجاد فرصت معرفي ظرفيت ها و توانمندي هاي دانشگاه شيراز، نقش مؤثري در افزايش ارتباطات و كاهش مسائل دانشجويان خواهد داشت.

تاریخ: ۱۲:۰۶ - ۲۹/۱۱/۱۳۹۹   بازدید: ۸۲