دریافت اطلاعات ...

پنج شنبه ۳ تیر ۱۴۰۰

گراميداشت روز جهاني قدس

آخرين جمعه ماه مبارك رمضان، «روز جهاني قدس» يكي از مهم ترين و ماندگارترين يادگاران معمار كبير انقلاب اسلامي، حضرت امام خميني(ره) است كه به عنوان نماد هميشگي اتحاد مسلمانان و حمايت از مردم مظلوم فلسطين، وظيفه و مسئوليت پشتيباني و دفاع از ملت مظلوم فلسطين را به مسلمانان جهان يادآوري مي كند.
حمايت از مظلومان و ستمديدگان عالم با هر آيين و مسلكي وظيفه اي اخلاقي و وجداني است كه آموزه هاي ديني نيز تأكيد ويژه اي به آن دارند. بدين ترتيب حمايت از مردم مظلوم فلسطين، وظيفه اي اخلاقي است كه با اصول و مباني سياست خارجي دولت اسلامي نيز گره خورده است.
اگرچه امسال نيز، به دليل مشكلات ناشي از شيوع بيماري كرونا امكان برگزاري راهپيمايي در كشور وجود ندارد، اما بي شك قلب تپنده ي يكايك مسلمانان جهان، براي بيعتي دوباره با آرمان هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در حمايت از قدس شريف و ملت مظلوم و مقاوم فلسطين يكصدا فرياد حمايت سر مي دهند.
روابط عمومي دانشگاه شيراز نيز، ضمن آرزوي قبولي طاعات و عبادات و گراميداشت اين روز تاريخي با اقتدا به رهنمودهاي امام امت (ره)، حمايت از شجاعت و مقاومت ملت مظلوم فلسطين را بر خود واجب دانسته و باري ديگر حمايت خود را از اين طريق اعلام مي دارد.

روابط عمومي دانشگاه شيراز
   تاریخ: ۲۳:۱۶ - ۱۶/۰۲/۱۴۰۰   بازدید: ۴۴