دریافت اطلاعات ...

پنج شنبه ۳ تیر ۱۴۰۰

محكوميت حادثه تروريستي كابل

عمليات فجيع تروريستي در كابل كه منجر به شهادت و مجروحيت ده ها تن از دانش آموزان دختر بيگناه و مظلوم افغان شد؛ همه مسلمانان جهان را داغدار كرد و به سوگ نشاند.
ديدن تصاوير دلخراش و صحنه هاي جانسوز به خون غلتيدن دختركان بي گناه افغان كه با آرزوي فردايي بهتر و آينده اي روشن راهي مدرسه شده بودند، دل هر انسان باوجداني را به درد مي آورد و بي گمان اين تصاوير تنها گوشه اي از غم و ماتم ملت عزيز افغان است.

اين حادثه ي دردناك اما، باري ديگر درس بزرگي براي تمامي ملل مسلمان و آزاده دارد كه آن هم برادري، اتحاد و مقاومت در برابر اشغالگران براي تأمين امنيت است.

دانشگاهيان دانشگاه شيراز، خود را عزادار و همدرد با مردم دوست و همسايه ، افغانستان عزيز مي داند و ضمن محكوميت اين اقدام ضدانساني و ددمنشانه، سوگوارانه شهادت مظلومانه ي دختران افغان را به دولت و ملت شريف افغانستان تسليت عرض مي نمايد.
از درگاه خداوند متعال صبر و اجر عظيم براي بازماندگان اين حادثه غم انگيز و سربلندي و توفيق روزافزون براي مردم عزيز افغانستان آرزومنديم.

روابط عمومي دانشگاه شيراز
   تاریخ: ۰۹:۲۶ - ۲۱/۰۲/۱۴۰۰   بازدید: ۴۷