دریافت اطلاعات ...

پنج شنبه ۳ تیر ۱۴۰۰

ارتقاء رتبه‌ي شش تن از اعضاي هيأت‌‌علمي دانشگاه

طبق نتيجه ي جلسه ي هيأت مميزه ي دوشنبه، ۳خردادماه ۱۴۰۰، دكتر هومان تحيري (عضو هيأت علمي دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر)، از مرتبه ي استادياري به مرتبه ي دانشياري؛ دكتر عبدالله درخشنده (عضو هيأت علمي دانشكده دامپزشكي) و دكتر محمدتقي گلمكاني (عضو هيأت علمي دانشكده كشاورزي)، از مرتبه ي دانشياري به مرتبه ي استادي ارتقا يافتند.
همچنين در جلسه ي هيأت مميزه ي دوشنبه ۱۰خردادماه ۱۴۰۰، دكتر سميرا ساساني (عضو هيأت علمي دانشكده ي ادبيات و علوم انساني) از مرتبه ي استادياري به مرتبه ي دانشياري، دكتر ايوب كريمي جشني (عضو هيأت علمي دانشكده مهندسي) و دكتر محمدهادي اسكندري (عضو هيأت علمي دانشكده كشاورزي) از مرتبه ي دانشياري به مرتبه ي استادي ارتقاء يافتند.
روابط عمومي دانشگاه شيراز، ضمن عرض تبريك و تهنيت به اين عزيزان، از خداوند متعال آرزوي تندرستي، بهروزي و موفقيت روزافزون براي ايشان دارد.
روابط عمومي دانشگاه شيراز
   تاریخ: ۰۹:۳۶ - ۱۱/۰۳/۱۴۰۰   بازدید: ۳۷