دریافت اطلاعات ...

پنج شنبه ۳ تیر ۱۴۰۰

اعلام نتايج مرحله‌ي نهايي بيست‌و‌پنجمين المپياد علمي دانشجويي كشور

نتايج مرحله ي نهايي بيست و پنجمين المپياد علمي دانشجويي كشور، از سوي سازمان سنجش آموزش كشور اعلام شد.
مرحله ي نهايي بيست وپنجمين دوره ي المپياد علمي دانشجويي كشور در تاريخ ۱اسفندماه ۱۳۹۹، با مسئوليت دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه شيراز، در دانشكده ي مهندسي دانشگاه شيراز برگزار شد.
به علت شرايط ناشي از شيوع بيماري همه گير كرونا، امكان برگزاري اين آزمون در ارديبهشت ۹۹ فراهم نشد، از همين رو مقرر شد تنها دانشجويان برتر آزمون كارشناسي ارشد سال۹۹ در اين آزمون شركت كنند.
سازمان سنجش آموزش كشور ۸۳ نفر متقاضي شركت در مرحله ي نهايي اين المپياد را به دانشگاه شيراز اعلام كرده و مقرر گرديد اين آزمون در صبح و بعد از ظهر روز جمعه يكم اسفندماه ۹۹ برگزار شود. اين آزمون با رعايت تمامي قوانين و مقررات دستورالعمل هاي بهداشتي در رشته هاي زبان و ادبيات فارسي، الهيات و معارف اسلامي، علوم اقتصادي، حقوق، علوم تربيتي، شيمي، فيزيك، زيست شناسي، رياضي، آمار، مهندسي برق، مهندسي شيمي، مهندسي عمران، مهندسي مكانيك، مهندسي كامپيوتر، مهندسي كشاورزي (زراعت و اصلاح نباتات)، علوم جغرافيا، مهندسي مواد، روانشناسي، علوم زمين و طراحي صنعتي در صبح و بعد از ظهر روز جمعه ۱ اسفندماه ۱۳۹۹ به صورت همزمان در ۱۲دانشگاه كشور برگزار گرديد.
نتايج اين آزمون ۸ خرداد ماه ۱۴۰۰ از سوي سازمان سنجش آموزش كشور اعلام گرديد.
۱۵نفر اول مرحله نهايي المپياد سال ۱۳۹۹ كه اسامي آن ها در سايت مركز المپياد اعلام شده (افرادي كه نامه معرفي به دانشگاه نگرفته اند) و در زمان ثبت نام براي شركت در المپياد، دانشجو بوده اند؛ مي توانند درخواست استفاده از آيين نامه هاي استعدادهاي درخشان مبني بر معرفي به دانشگاه در مقطع كارشناسي ارشد در اولين نيم سال تحصيلي ممكن را با مشخصات زير از طريق آدرس ايميل olympiad@sanjesh.org از تاريخ ۱۷/۳/۱۴۰۰ تا ۳۰/۳/۱۴۰۰ارسال نمايند.
در ادامه ليست برگزيدگان المپياد دانشجويي دانشگاه شيراز آمده است. دانشگاه شيراز ضمن تبريك به اين دانشجويان عزيز، براي ايشان آرزوي سربلندي و موفقيت هاي روزافزون دارد.

تاریخ: ۰۹:۱۴ - ۱۹/۰۳/۱۴۰۰   بازدید: ۳۲