دریافت اطلاعات ...

شنبه ۳ مهر ۱۴۰۰

بهره‌برداري مجازي از ۵ طرح عمراني دانشگاه شيراز با حضور مقامات استاني

به مناسبت هفته دولت و در آيين افتتاحيه پروژه هاي عمراني دانشگاه شيراز كه با حضور استاندار فارس، امام جمعه شيراز، هيأت رئيسه دانشگاه شيراز و ديگر مقامات استان برگزار شد، ۵ طرح عمراني دانشگاه شيراز، به صورت مجازي در تالار حكمت اين دانشگاه به بهره برداري رسيد.

در اين مراسم از پروژه هاي ۱.ساختمان پيش دبستاني دانشگاه شيراز به متراژ ۳۵۰۰ مترمربع و با اعتباري بالغ بر ۲۵۰هزار ميليون ريال؛ ۲.نمازخانه ي ساختمان شماره يك دانشكده مهندسي، به متراژ ۱۲۵مترمربع با اعتبار ۹۸۰۰ميليون ريال؛ ۳.پروژه ي آبياري تحت فشار دانشكده ي كشاورزي با ۳۲۰ هكتار مساحت و اعتبار ۶۲هزار ميليون ريال؛ ۴.آزمايشگاه مركزي دانشگاه شيراز با ۳۰۰مترمربع و تخصيص اعتبار ۲۵هزار ميليون ريال و ۵.آزمايشگاه سلول هاي خورشيدي در محل ساختمان شماره يك دانشكده مهندسي، به متراژ ۵۰مترمربع و ۱۴هزار ميليون ريال اعتبار بهره برداري شد.

دكتر عنايت الله رحيمي، استاندار فارس، طي سخنراني خود در اين مراسم با گراميداشت هفته ي دولت و ياد شهيدان رجايي و باهنر، اظهار كرد: قطعا اين روزها يادآور تلاش ها و خدمات فرزندان اين ملت است. امروز تعدادي از پروژه ها تقديم مردم عزيز فارس مي شود و بنده از دكتر نادگران، رئيس محترم دانشگاه شيراز، معاونت ايشان و دست اندركاراني كه در احداث اين پروژه ها تلاش كردند؛ سپاسگزاري مي كنم.

استاندار فارس افزود: طبيعتا هر استاني داشته هايي دارد و به آن داشته ها مي بالد. استان فارس نيز داشته هاي فراواني دارد و يكي از برجسته ترين هاي آن، ظرفيت علمي بالاي آن است كه در قله ي آن دانشگاه شيراز است. كمتر اتفاق مي افتد كه در جايي نام شيراز بيايد و يادي از دانشگاه شيراز نيايد كه اين اتفاق، نتيجه ي تلاش گذشتگان و عزيزان امروز در استان فارس است.

وي ضمن اشاره به برنامه هاي افتتاحيه در هفته ي دولت، بيان كرد: در استان فارس، ۹۱۹ پروژه را افتتاح كرده يا در دست افتتاح داريم كه بالغ بر ۲۴ميليارد و ۹۰۰ميليون تومان اعتبار گرفته است، از اين تعداد ۱۰طرح مربوط به دانشگاه شيراز بوده است كه امروز به بهره برداري رسيد و پروژه هايي بسيار خوب و ارزشمندي است.

دكتر رحيمي در پايان به تغيير دولت و همزماني آن با هفته ي دولت اشاره كرد و گفت: اين اتفاق را به فال نيك مي گيريم و اميدواريم كه خداوند ياري كند تا بخشي از مشكلات مردم توسط دولت برطرف شود. هركدام از ما در هر جايگاهي، به عنوان سرباز و فرزند ملت بايد هركاري كه موجب توفيق دولت و سرافرازي ملت مي شود، انجام دهيم.

تقدير از مدير طرح هاي عمراني دانشگاه شيراز و كاركنان اين بخش و همين طور دست اندركاران طرح هاي عمراني دانشگاه شيراز حسن ختام اين برنامه بود.

براي مشاهده ي طرح هاي عمراني دانشگاه شيراز كه در هفته ي دولت به بهره برداري رسيده است، اينجا را كليك كنيد.

دريافت تصاوير آيين افتتاحيه طرح هاي عمراني دانشگاه شيراز در هفته دولت

تاریخ: ۱۲:۱۴ - ۰۷/۰۶/۱۴۰۰   بازدید: ۳۶