دریافت اطلاعات ...

شنبه ۳ مهر ۱۴۰۰

برگزاري آزمون عملي رشته تربيت بدني و علوم ورزشي

آزمون عملي رشته تربيت بدني و علوم ورزشي از روز سه شنبه ۹شهريورماه ۱۴۰۰ آغاز شده است و تا شنبه ۱۳شهريور، به ميزباني بخش تربيت بدني دانشگاه شيراز ادامه دارد.
به گفته ي دكتر ناظم زادگان، نماينده ي تام الاختيار دانشگاه شيراز در برگزاري آزمون عملي تربيت بدني: اين آزمون، در دو گروه پسران (سه شنبه و چهارشنبه) و دختران (پنج شنبه، جمعه و شنبه)، براساس حروف الفباي نام خانوادگي افراد در دانشگاه شيراز ترتيب يافته است.
وي با تأكيد بر اينكه در اين آزمون به دليل شيوع بيماري كرونا در كشور، پيش بيني هاي فراواني به منظور حفظ دستورالعمل هاي بهداشتي و رعايت فاصله ي اجتماعي درنظرگرفته شده است، اعلام كرد: ۴هزار و ۳۱۵داوطلب در اين مدت زمان ۵روز، مورد ارزيابي قرار خواهند گرفت، كه از اين تعداد ۱۶۷۱نفر متعلق به گروه پسران و ۲۶۴۴نفر از گروه دختران هستند.
   تاریخ: ۰۸:۵۱ - ۱۱/۰۶/۱۴۰۰   بازدید: ۴۲