دریافت اطلاعات ...

شنبه ۳ مهر ۱۴۰۰

پيام تبريك دكتر افشاريفر معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصيلي جديد

«ن و القلم و ما يسطرون »

جايگاه رفيع دانشگاه به عنوان نهادي آموزشي، پژوهشي، اجتماعي، فرهنگي و كارآفريني در جامعه، لزوم مشاركت نخبگان و دانشگاهيان را در زمينه هاي مختلف با استفادۀ بهينه از ظرفيت هاي علمي، هنري و اجتماعي دانشجويان ايجاب مي كند. چرا كه دانشجويان، رهپويان گذر از مرزهاي دانش و دستيابي به ناپيداها و نادانسته هايند. در اين راستا بر يكايك اعضاي جامعۀ دانشگاهي است كه براي ايجاد فضايي توأم با نشاط، پويايي علمي، فرهنگي و همراه با بينش اسلامي در محيط دانشگاه، تلاش نمايند.
اين جانب فرارسيدن سال تحصيلي 1401-1400 را به دانشجويان گرامي به ويژه دانشجويان ورودي جديد، اعضاي محترم هيأت علمي و كاركنان شريف دانشگاه شيراز تبريك عرض مي نمايم و آرزو مي كنم سال تحصيلي جديد، توأم با تجربيات ارزنده و كسب دانش و مهارت به روز و مؤثر، براي همه دانشگاهيان باشد.
در اين نخستين روزهاي فرخندۀ سال تحصيلي، از شما دانشجويان عزيز انتظار مي رود با توكل به خداوند متعال، استوارتر و با نشاط تر و با شتابي بيش از قبل در مسير رسيدن به مدارج بالاي علمي و معنوي و پيشرفت و شكوفايي علم و دانش، حركت كنيد و رو به افق رهنمودهاي مقام معظم رهبري، در تحقق اهداف متعالي و سازندۀ ميهن اسلامي گام برداريد.
همت، تلاش، مسؤوليت پذيري و جديت استادان گرامي، در كنار صبر و اهتمام ويژۀ دانشجويان عزيز، باعث شد تا در شرايط بحراني شيوع بيماري كرونا در كشور، سال تحصيلي گذشته با موفقيت و كيفيت مطلوب سپري گردد. برگزاري منظم حجم وسيعي از كلاس هاي آموزشي، علاوه بر لزوم تقويت زيرساخت ها و امكانات موجود، مستلزم وفق پذيري و همراهي دانشجويان و استادان گرامي براي گذار از آموزش صرفاً حضوري به آموزش الكترونيكي بوده است.
اميدواريم با شتاب گيري روند واكسيناسيون، و پيگيري هاي بعمل آمده، ظرف مدت كوتاهي كليۀ دانشجويان، با در نظرگرفتن اولويت مقطع تحصيلي واكسينه شوند تا بتوان ان شاالله دانشگاه را به روش تركيبي (حضوري- مجازي) از مهرماه بازگشايي نماييم.
همچنين اميد است دانشجويان گرامي ورودي جديد، در سال تحصيلي پيش رو، با تلاش، كوشش و انگيزۀ والاي دانش طلبي، در جهت ارتقاي سطح علمي و توانايي هاي فرهنگي گام هاي موثري بر دارند.
عزت، افتخار و سربلندي ملت و كشور عزيزمان ايران اسلامي را به همراه سلامت و توفيق همۀ شما عزيزان از درگاه خداوند منان خواستارم.
   تاریخ: ۰۸:۴۹ - ۱۸/۰۶/۱۴۰۰   بازدید: ۲۳