دریافت اطلاعات ...

یکشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۰

رحلت پيامبر اكرم و شهادت امام حسن مجتبي (ع) تسليت باد

۲۸صفر سالروز رحلت آخرين رسول خدا، نگين خاتم نبوت، صلي الله عليه و آله و شهادت مظلومانه سبط اكبر پيامبر(ص) و كريم آل طه، دومين امام معصوم، امام حسن مجتبي (ع) بر عموم مسلمانان تسليت باد.
بي ترديد، راه رستگاري بشر تمسك به اهل بيت عليهم السلام است و گام گذاشتن در مسير معرفت و حقانيت ائمه و بزرگان دين اسلام مي تواند انسان ها و جهان بشريت را به سوي سعادت دنيوي و اخروي نزديك كرده و مسير توحيد و تقوي را به ما نشان دهد. اميد است در سايه توجهات حضرت وليعصر(عج) و عنايت خداوند متعال، توفيق پيروي از كلام حق در تمامي جنبه هاي زندگي را داشته باشيم.
روابط عمومي دانشگاه شيراز، رحلت جانگداز و ملكوتي خاتم مهرباني و رحمت، پيامبر عظيم الشأن اسلام حضرت رسول اكرم (ص) و شهادت كريم اهل بيت، امام حسن مجتبي (ع) را به عموم مسلمانان و شيفتگان و ارادتمندان خاندان عصمت و طهارت عليهم السلام تسليت و تعزيت عرض نموده و از خداوند منان، قبولي عزاداري و سوگواري هاي همگان را در ماه هاي محرم و صفر آرزومند است.

روابط عمومي دانشگاه شيراز
   تاریخ: ۲۱:۵۸ - ۱۳/۰۷/۱۴۰۰   بازدید: ۲۹